Nettside

Mulighetene innenfor nettsider er enorme. Kanskje til og med litt overveldende. Hvordan skal nettsiden din se ut? Hvilken funksjon skal den ha? Hvilke sosiale medier skal vi være til stede på? Hva og hvordan burde vi måle? Pust med magen. Vi hjelper deg.

Webdesign

Websiden er det digitale hjemmet til merkevaren din. Likevel er vårt utgangspunkt alltid å utvikle nettsiden til dine kunder, og ikke til deg. Vi hjelper deg med å skape en webside som gjør det enkelt og fristende for kundene å lese om deg, melde seg på nyhetsbrevet ditt, kontakte deg eller handle i nettbutikken din. Vi kan ivareta både utseende (UI), funksjonalitet, brukergrensesnitt (UX), samtidig som vi bidrar til at du følger alle regler for personvern og universell utforming.

Webutvikling

Websiden din er ditt digitale hjem, og navet i all kommunikasjon med dine målgrupper. Vi lager nettsider som er skreddersydd til å løse de oppgavene som dine kunder trenger å løse der, og kan utvikle alt fra enkle landingssider til komplekse websider med avanserte integrasjoner og funksjonalitet. Vårt primære verktøy er WordPress, verdens største publiseringsplattform, men vi kan også utvikle sider i andre CMSer. Vi tar oss av hele prosessen fra nettstedkart, wireframing, og designskisser, til utvikling, publisering, og kurs i hvordan du skal bruke websiden din.

SEO

Enten du liker det eller ikke, så er Google en særdeles viktig kanal for synlighet og trafikk til websiden din. Vi hjelper deg med å optimalisere innhold og struktur på websiden din for å sikre at du kommer høyt opp i relevante søk. Vi tar oss av hele prosessen, fra søkeordsanalyse til innholdsproduksjon og oppsett.

Sikkerhet og support

Websiden din er lite verdt hvis den ikke fungerer. Med vår sikkerhetspakke tar vi ansvar for at websiden alltid fungerer som den skal, at du alltid har dobbel backup på hele websiden, og at alle plugins er oppdaterte. Du får tilgang på våre utviklere som gir deg støtte og support ved behov. Vi anbefaler alltid en avtale med sikkerhetspakke til alle våre webkunder.

Kurs og opplæring

Selv om vi utvikler websiden til kundene våre, er det gjerne kunden selv som skal forvalte denne i det daglige gjennom å publisere innhold som tekst eller bilder, legge ut nye produkter, info om nye ansatte osv. Derfor tilbyr vi alltid opplæring i bruk av websiden til alle våre webkunder. Da får dere en innføring i all funksjonalitet dere må kunne for å sikre at websiden blir et levende, dynamisk verktøy for dere.

Universell utforming

Universell utforming betyr at brukerne – uavhengig av sine forutsetninger – på en god og enkel måte skal kunne ta i bruk websiden din. Dette er viktig, ikke bare fordi det øker rekkevidden på budskapet ditt, men det er også lovpålagt gjennom forskrift for universell utforming av IKT-tjenester (WCAG). Vi vet hva som skal til for å oppfylle kravene som ligger i forskriften, og kan sørge for at du holder deg innenfor regelverket.

Les mer om våre andre tjenester

StrategiDesignKommunikasjon
Nettside