Design

Design skal ikke bare se bra ut. Det skal bidra til å løse strategiske utfordringer. Uansett hvilken flate det skal utvikles for, kan vi bidra til å få din merkevare til å skinne gjennom strategisk visuell problemløsning.

Logo og profil

Når vi utvikler visuelle identiteter handler det om mye mer enn å lage et kult symbol av merkenavnet ditt. Vår prosess tar utgangspunkt i innsikt om både bedriften og markedet for å utvikle en tydelig identitet med særpreg, som gjenspeiler og forsterker posisjoneringen. Den visuelle identiteten består av logo, fargepalett og fonter, samt eventuelle dekorelementer som bidrar til å få merkevaren til å skinne.

Profilmanual

Ofte er det flere som skal bruke den visuelle identiteten, enten det er snakk om interne ressurser eller eksterne samarbeidspartnere. Konsistent bruk av de visuelle virkemidlene er en viktig nøkkel for å bygge opp en sterk merkevare. Derfor kan det være lurt å ha tydelige retningslinjer for hvordan profilen skal brukes. Vi utvikler skreddersydde digitale profilmanualer. Tilgjengelig overalt alltid, med tydelige instruksjoner samt tilgang til nedlasting av alt relevant materiell som logofiler, fonter og malverk.

Grafisk design

Et helhetlig og konsistent visuelt uttrykk gjør merkevaren din gjenkjennelig og lettere å huske. Enten det er snakk om annonser, rapporter, plakater, årsmeldinger, messemateriell eller annet, så er det viktig av din merkevare står frem som en tydelig avsender. Dette gir konkurransefortrinn som bidrar til å styrke merkevaren. Våre designere har lang erfaring med å utvikle layout og design på alle tenkelige flater.

Reklamemateriell

Materiell handler om mer enn tilfeldige give-aways med din logo på. Vi har en strategisk og kreativ tilnærming til dette hvor vi bistår med å gjøre kloke valg av hvilket materiell som skal utvikles. Produktene du velger å ta i bruk skal fortelle en historie om hva slags merkevare dere er, enten det handler om bruk av særskilt bærekraftige materialer, eller kreativ integrasjon med merkets visuelle identitet. Vi har avtaler med en rekke ulike leverandører, som gjør at vi kan bistå med materiell fra idé til ferdig produkt innen de aller fleste kategorier.

Pakningsdesign

Et godt produkt fortjener og trenger en visuelt sterk innpakning. Tenk på følelsen du får når du står med et nytt Apple-produkt i hånda og åpner esken for første gang. Det er ikke tilfeldig at Apple legger enorme ressurser i å perfeksjonere pakningen, i tillegg til innholdet. Det er nemlig en helt essensiell del av den totale kundeopplevelsen. Våre ansatte har erfaring fra kundesiden innen retail og visual communication. Dette i kombinasjon med sterke designere gjør at vi kan levere pakningsdesign som virkelig får ditt produkt til å stå ut i butikkhyllen.

Skilt og dekor

Det å ha innbydende lokaler har stor betydning, både innvendig og utvendig. Det betyr noe både for dine egne ansatte og for kundene dine. Vi har bistått utallige selskaper med utvendig skilting, og innvendig dekor, som både løfter estetikken, har en tydelig funksjon og bidrar til intern stolthet og trivsel. Våre kreatører og designere utvikler idé og design, mens en av våre samarbeidspartnere står for montering, enten det er snakk om skilt, dekor til kjøretøy eller til kontorlandskap.

Webdesign

Websiden er det digitale hjemmet til merkevaren din. Likevel er vårt utgangspunkt alltid å utvikle nettsiden til dine kunder, og ikke til deg. Vi hjelper deg med å skape en webside som gjør det enkelt og fristende for kundene å lese om deg, melde seg på nyhetsbrevet ditt, kontakte deg eller handle i nettbutikken din. Vi kan ivareta både utseende (UI), funksjonalitet, brukergrensesnitt (UX), samtidig som vi bidrar til at du følger alle regler for personvern og universell utforming.

Les mer om våre andre tjenester

Strategi
Design
KommunikasjonNettside