Kommunikasjon

Kommunikasjonen som din bedrift har med målgruppen handler ikke bare om å informere, men også om å bygge langsiktige relasjoner. Vi kan hjelpe deg med å finne din stemme, tone of voice, og lage godt innhold slik at du holder deg relevant i markedet.

Bærekraftskommunikasjon

Det at bedrifter engasjerer seg i bærekraft har heldigvis blitt mer en regel enn noe unikt som bare noen få driver med. Derfor har det blitt en balansekunst å kommunisere dette utad uten å bli beskyldt for «grønnvasking». Men fordi kundene generelt er engasjerte og bryr seg om bærekraftige leverandører kan du ikke la være å fortelle om det. Vi hjelper deg å navigere trygt i dette landskapet og hente ut de gode historiene om hvordan din bedrift fokuserer på bærekraft.
 

Innholdsmarkedsføring

Noen ganger trenger vi mer tid med leseren enn det en annonseflate gir oss. Kanskje krever produktet ditt en forklaring? Eller du vil stå som avsender av det innholdet målgruppen din søker etter? God innholdsmarkedsføring skal løse et problem, gi informasjon, eller inspirere. Innholdsmarkedsføring handler om å gi leseren nyttig og relevant innhold som engasjerer, enten det er ved hjelp av video, bilder, lyd, eller tekst av høy kvalitet. Vi hjelper deg med idé, planlegging, produksjon og publisering slik at kundene finner deg.

PR

Der reklame ofte handler om å betale for målgruppens oppmerksomhet, handler PR om å gjøre seg fortjent til den samme oppmerksomheten. Det er ingenting som er bedre enn positiv presseomtale for å få vist seg fram for et bredt publikum i en troverdig kanal. Har din bedrift en sak som er relevant for målgruppen? Vi hjelper deg å vinkle saken slik at den får nyhetsverdi og blir interessant for pressen å publisere. Rådfør deg med oss for å håndtere presse og produsere komplette pressemeldinger som engasjerer.

Foto og video

Et bilde sier mer enn tusen ord. Med foto eller film kan du få frem budskapet ditt på en måte som engasjerer, underholder eller treffer målgruppen rett i hjertet. Vi samarbeider med de beste fotografene og filmprodusentene i landsdelen, og håndplukker de ressursene vi mener er aller best til å løse ditt oppdrag, uavhengig av budsjett. Ofte er det vi som leverer idé og eventuelt manus/storyboard, mens våre samarbeidspartnere står for foto/video, klipp og etterarbeid. På denne måten sikrer vi at merkevaren din får skinne i det ferdige produktet.

Tekst

Ved siden av den visuelle profilen er tekst en viktig del av hvordan målgruppen oppfatter deg. Det handler som kjent ikke bare om hva du sier, men også om hvordan du sier det. Vi hjelper deg å finne din stemme, tone of voice, for å tydeliggjøre bedriftens identitet og snakke med en stemme som appellerer til dine kunder. Vår tekstforfatter kan skrive tekst til nyhetsbrev, produktark, blogginnlegg, tekst for web, og reportasjer om alle tenkelige tema.

Reklamekonsept

Det er ikke bare hva du sier som betyr noe. Hvordan du sier det er like viktig. Vi har lang erfaring med å utvikle slagkraftige konsepter som bidrar til å bygge de ønskede assosiasjonene til din merkevare. Konseptene må fungere på tvers av de aktuelle kanalene og flatene som dere vil benytte, og kunne danne basis for utvikling av alt fra tekster og bilder til annonser og reklamefilmer. Målet er alltid å bidra til at din merkevare huskes og dukker opp i hodene til målgruppen i relevante situasjoner.

Sosiale medier

Burde vi ha en strategi for Snapchat? Hvordan bruker vi Facebook mest mulig effektivt? Hvordan vet vi om vi lykkes? Det er en jungel av ulike sosiale medier man kan bruke. Det kan være overveldende å manøvrere. Vi har lang erfaring, både strategisk og teknisk med å velge de rette kanalene og bruke de på riktig måte. Vi hjelper deg med en god plan, og ikke minst med å legge til rette for at du får mest mulig igjen for tiden og pengene du bruker. Fra idé til utvikling, posting og måling.

Les mer om våre andre tjenester

StrategiDesign
Kommunikasjon
Nettside