Ny film om perlen ytterst i Lofoten: The Tide

Det siste året har vi jobbet tett sammen med The Tide med utvikling av merkevaren.

The Tide

 

Det siste året har vi jobbet tett sammen med The Tide med utvikling av merkevaren. Nå har vi satt prikken over ien med en ny, flott film som virkelig viser frem hvordan et opphold på The Tide kan være.

Helt ytterst i Lofoten ligger bucket list-destinasjonene som perler på en snor. Sakrisøy, Reine, Moskenes Å, og ikke minst idylliske Sørvågen. I Sørvågen ligger også The Tide, hotellet som tidligere var kjent som Lofoten Rorbuhotell har satt en ny standard for hvordan man kan få ekte opplevelser i lekre omgivelser i Lofoten. I 2021 fikk vi jobbe sammen med hotellet med utvikling av deres nye navn og identitet. Nå har vi også laget en lekker profilfilm for The Tide. Bilder vil aldri yte rettferdighet til den vakre naturen der ute, men vi får i alle fall lyst til å reise utover mot Sørvågen hver gang vi ser filmen. Filmen er utviklet i samarbeid med de flinke folka i Lofoten Film Collective som har stått for produksjon og etterarbeid.

Se hele jobben vi har gjort for The Tide her.

Anew Branding er et merkevarebyrå i Harstad som brenner for å bygge sterke merkevarer. Med base i Nord-Norge banker våre hjerter litt ekstra for nordnorske merkevarer.

Relatert