Waves of North

Menneskets beste venn fortjener seletøy av ypperste kvalitet, som sitter godt, og gir maksimal bevegelsesfrihet, helt uten å gnage. Og Canion fortjener en identitet som får frem at det nettopp det de leverer.

Bakgrunn 

Gründeren bak Waves of North har skapt et verktøy for å lage permanente bølger i håret. Bølger et et gjennomgangstema, helt fra valg av materiale til endelig resultat i håret til frisørkundene. Produktene er nemlig laget av resirkulert havplast.

Les mer om jobben

 

Løsning

Vi utviklet en identitet som signaliserer høy kvalitet, men som samtidig gir et maritimt preg som hinter til produktenes opprinnelse. Paletten vi valgte forsterker både premium-følelsen i form av de dype, jordnære brun- og burgundervariasjonene, og det maritime gjennom den dype blå og den kalde grå. I tillegg utviklet vi et symbol som skal forsterke kommunikasjonen av bærekraftighet, samt et mønster som blant annet kan bruke spå pakning der vi la inn en tekstur som ytterligere bygger oppunder at dette er produkter som er utviklet med et kompromissløst fokus på miljø.

Kunde:
Waves of North

Leveranse:
Logo og visuell identitet, pakningsdesign

Tidsrom:
2020