Anew Branding

Nansenskolen

Nye nettsider til en stolt og ærverdig utdanningsinstitusjon

Bakgrunn

Nansenskolen er både folkehøgskole og akademi. Siden 1938 har skolen vært en arena for dialog og samfunnsdebatt. Skolen har en sterk verdimessig forankring i den humanistiske arven, for demokrati, menneskerettigheter og verdien av rettsstaten, og mot fordommer, intoleranse og totalitære systemer. Nansenskolen er kjent for sin rolle i norsk offentlighet, og har vært arnested for store prosjekter som Nansen Dialognettverk på Balkan, Norsk Litteraturfestival og Religionsdialogen i Norge. Skolen har jevnlig åpne møter der publikum utenfra inviteres til foredrag og debatter med kjente og kompetente gjester.

Skolen hadde behov for en ny nettside, som både skulle ivareta de stolte tradisjonene, men også sikre at den ble et nyttig verktøy for skolens studenter og administrasjon. 

Les mer om jobben

Løsning

Vi designet en nettside som tar utgangspunkt i rene, moderne linjer og et minimalistisk, skandinavisk uttrykk. Dette står veldig i stil med skolens verdimessige og akademiske profil.

Nettsiden ble bygget opp med avanserte sidemoduler som lar skolens administratorer enkelt publisere kurs og linjer med et tilpasset design, uten at det stilles spesielle krav til administratorens ferdigheter innen verken utvikling eller design. 

I tillegg er det lagt stor vekt på at denne siden skulle bygges opp rundt prinsippene om universell utforming. Nansenskolen er en skole for alle, og det må nettsidene deres også våre. 

Oppdragsgiveren vår ble særdeles fornøyd med resultatet vi leverte, og de melder om at de har høyere søkertall i år, enn på samme tid i fjor. 

Kunde:
Nansenskolen

Leveranse:
Webdesign, webutvikling

Tidsrom:
2020 

Andre involverte

Anne Valeur / Fotograf

www.nansenskolen.no